Verkoeling

Door onze jarenlange ervaring met temperatuurregeling, luchtkwaliteit en ventilatie zijn wij gespecialiseerd in het creëren van een optimaal klimaat en kunnen u als geen ander adviseren bij de aanschaf van een airconditioning.

Wij zorgen ervoor dat u nooit meer hoeft te slapen in een drukkend warme slaapkamer of hoeft te werken op een benauwd kantoor. 

​WAT WIJ VOOR U DOEN:

  • Wij zorgen voor de aankoop en montage van de best passende airconditioning voor u
  • Wij gaan voor stille en energiezuinige airconditioningsinstallaties (bijvoorbeeld van Daikin, Toshiba of Mitsubishi Electric)
  • Wij letten op een goede luchtverdeling in de ruimte, dit voorkomt 'tochtverschijnselen'
  • Wij doen het jaarlijks onderhoud. De binnen- en de buitenunit worden gecontroleerd en filters worden schoongemaakt en zo nodig vervangen


Ventilatie

De luchtkwaliteit in uw woon- of werkomgeving heeft een grote invloed op uw gezondheid. Doordat gebouwen steeds beter geïsoleerd worden, is het noodzakelijk om op een gecontroleerde en energiebewuste manier te ventileren. 

Omdat geen enkele woon- of werksituatie gelijk is, ontwerpen en installeren wij diverse ventilatieoplossingen van zowel kleine als grote luchtbehandelingsinstallaties.

Van eenvoudige systemen, waar u zelf de afzuiging in drie standen kunt regelen, tot geavanceerde systemen die niet alleen een gezond binnenklimaat, maar ook een aanzienlijke energiebesparing opleveren.